VHIG congres 2021. Heb jij je al ingeschreven?

Na een hectisch 1,5 jaar lijkt het erop dat we op 12-13 oktober van dit jaar toch het VHIG congres kunnen gaan houden zoals gebruikelijk. Natuurlijk zijn er wel een paar kanttekeningen. Het lijkt erop dat de 1,5m samenleving dan niet meer geldt, maar we zijn wel verplicht om te vragen naar een vaccinatiebewijs of negatieve test voordat je deel kunt nemen. Dit wordt nog uitgewerkt en we zullen jullie hierover tijdig informeren.

Op dit moment zijn we als congrescommissie hard aan het werk om het programma te vullen. Niet alle sprekers die we voor het congres van 2020 hadden vastgelegd, zijn nu in de gelegenheid of het onderwerp is nu achterhaald of niet passend genoeg. De al bevestigde praatjes zijn inmiddels op onze congressite (link naar congressite) geplaatst en we zullen deze blijven aanvullen tot we een volledig programma hebben. Wij denken weer een divers en interessant programma aan jullie te kunnen aanbieden. We hopen zeker op een congres waar we al onze ervaringen van de afgelopen roerige periode te kunnen delen met elkaar! Natuurlijk hopen wij weer op vele deelnemers. Alle eerdere inschrijvingen zijn geïnformeerd over de mogelijkheden omtrent aanpassingen voor het komend congres.

Heb jij jouw wijzigingen nog niet doorgeven of nog helemaal niet ingeschreven? Wacht niet langer!

Want vol is vol en na 1 augustus zijn wij genoodzaakt om de kosten te verhogen vanwege de extra kosten die gemaakt moeten worden. Daarnaast kunnen we dan mogelijk geen hotel kamer garanderen en moeten daar mogelijk ook extra kosten voor gerekend worden.

Inschrijven kan hier: https://www.aanmelder.nl/vhigcongres2021/subscribe

Graag tot ziens!

Congrescommissie Ellanie, Francien, Marie Louise, Monica, Philo en Stephanie

Recommended Articles