Vanaf maandag 3 april 12.00 uur kun je je inschrijven voor het jubileumcongres in Noordwijk. Voor dit jubileumjaar van de VHIG (50 jaar) gaan we een heel mooi congres organiseren op een hele bijzondere locatie aan het strand van Noordwijk.

Dit jaar hebben we weer 2 hotels tot onze beschikking. Het merendeel van de kamers op de locatie Huis ter Duin en een aantal kamers in een hotel op loopafstand, (5 minuten).
 Let op: Voor collega’s die een kamer willen delen is het belangrijk om te weten dat er maar een beperkt aantal kamers zijn met 2 bedden, de meeste kamers hebben een (groot) 2-persoonsbed. Het is dus mogelijk dat als je een kamer deelt er geen 2 bedden op de kamer staan.

Ook dit jaar is het tot 1 augustus mogelijk in te schrijven tegen een verlaagd tarief. Vanaf 1 augustus is het inschrijfgeld hoger omdat we na 1 augustus de aantallen van de inschrijvingen niet meer kosteloos kunnen aanpassen, denk aan voorreserveringen van hotelkamers enz. Schrijf dus op tijd in om hogere kosten te voorkomen.

We zien jullie graag op 4 en 5 oktober in Noordwijk.

De congreswerkgroep.

Recommended Articles